Megosztom: social facebook social instagram
Vásárhelyi Petra - Esküvői szertartásvezető

Nagyon örülünk, hogy Petrára találtunk! Kitűnő választás volt és nagyon szép szertatást kaptunk Tőle. Gyönyörűen összefoglalta az életünk pici részleteit, amelyek mind számunkra, mind a családunk és barátaink számára fontosak voltak. Szerintem nem volt az esküvőn olyan ember, aki ne könnyezte volna meg az ő beszédét. Nagyon szépen köszönjük, hogy részese voltál a Nagy napunknak! Barbi és Laci

Barbi&Laci

Vásárhelyi Petra - Esküvői szertartásvezető

Már az első beszélgetés után biztosak voltunk abban, hogy jól döntöttünk, hogy Téged választottunk. Rengeteg segítséget és támogatást kaptunk Tőled a készülődés folyamán, majd az esküvőnk napján is megbizonyosodtunk, hogy nélküled nem lett volna ilyen csodálatos az a nap. Számunkra és a vendégeink számára is feledhetetlen volt, hogy ennyire személyre szóló szertartáson vehettünk részt. Kétség sem fért hozzá, hogy azok a szavak, mondatok, mind hozzánk és rólunk szóltak! Megható volt, érzelemmel teli és egyben humoros.
Köszönünk minden percet, amit velünk töltöttél és amivel szebbé tetted a napunkat!

Martina & András

2018

Vásárhelyi Petra - Esküvői szertartásvezető

Petrát már gyerekkororom óta ismerem. A választás többek között ezért is esett rá.
A szertartást és esküvőt megelőzően körültekintően megbeszéltük a legfontosabb kérdéseket. Van egy szuper összeállított kérdéssora, ezáltal mindenre gondol.
A szertartás sokkal meghittebb és személyesebb általa. Kellemes hangja, fiatalsága és ízléses stílusa miatt igazán jó választás az ifjú párnak.
Csak ajánlani tudom. Köszönjük, hogy velünk voltál.

Niki & Dani

2016

Vásárhelyi Petra - Esküvői szertartásvezető

Petra, nagyon köszönjük neked a szertartást! A vendégeinknek is tetszett, hogy a házasság kötésünk milyen személyes, kedves, megható volt. Jó szívvel ajánlom Petrát minden házasodni készülő párnak, kedves és segítőkész, könnyű volt vele felkészülni az esküvőnkre.

Edina & Gábor

2017

Vásárhelyi Petra - Esküvői szertartásvezető

Mindent úgy éltünk meg, ahogyan elterveztük vagy inkább még annál is szebben! Nagyon-nagyon szépen köszönjük a munkádat! Mindenki, akivel beszélgettünk azt mondta, hogy nagyon szép volt, nagyon érzelmekkel teli és megható.
Elmondhatatlanul örülünk, hogy Téged választottunk és mégegyszer hálásan köszönjük!
Petra! Varázsolj mindenkinek ilyen szép, érzelmekkel teli, megható polgári szertartást, mint amilyet Nekünk varázsoltál!

Orsi & Sanyi

2018

79

Polgári szertartás

29

Megerősítő szertartás

23

Névadó ünnepség

13475

Megtett km

Vásárhelyi Petra - szertartásvezető

- vélemények, visszajelzések pároktól -

Esküvői pillanatképek

- Vásárhelyi Petra szertartásvezető munkaközben -

Kérdésed van? Üzenj bátran!

- egy napon belül válaszolok -

Robotok elleni védelem feloldása

Copyright 2018 Vásárhelyi Petra
esküvői szertartás vezető, szertartásvezető esküvőre